ПРОЄКТ РІШЕННЯ №

РІШЕННЯ
 
 
від  ___.03.2016     №   ____                                                                                    м.Калуш 
 
Про затвердження на посаді першого заступника міського голови Романко Галини Василівни (__________ сесія  сьомого 
демократичного  скликання)
 
                                                                                                  
 
Керуючись ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
            1. Затвердити на посаді першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  Романко Галину Василівну.
 
2. Установити і дозволити виплачувати першому заступнику міського голови Романко Галині Василівні щомісячно:
 
2.1.  Надбавку за вислугу років, виходячи із посадового окладу з урахуванням доплати за ранг посадової особи місцевого самоврядування і залежно від стажу служби в органах місцевого самоврядування.
 
2.2. Надбавку за виконання особливо важливої роботи у розмірі 100 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років як керівному працівнику, який безпосередньо займається розробленням нормативно-правових актів.
 
2.3. Премію в розмірі 100 відсотків місячного заробітку за виконання особливо відповідальних завдань в межах коштів, передбачених на преміювання у кошторисі виконавчого комітету Калуської міської ради  та економії коштів на оплату праці.
 
            3. Щорічно матеріальну допомогу на оздоровлення у розмірі, що не перевищує його середньомісячної заробітної плати, та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в межах фонду оплати праці.
 
 
 
            Міський голова                                                      Ігор Матвійчук