ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Юрій Соколовський

Дата:

27.12.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2
Про співфінансування інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2018 році

  1. РІШЕННЯ
    Від ____________________                                                                             № ______

Про співфінансування інвестиційних
програм і проектів регіонального
розвитку, що можуть реалізуватись
за рахунок коштів Державного фонду
регіонального розвитку в 2018 році
 
        Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015  №196  «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24.04.2015 року № 80, з метою залучення коштів державного фонду регіонального розвитку для реалізації інвестиційних проектів у місті Калуші, враховуючи висновки постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.При відборі регіональною комісією з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів  регіонального розвитку Івано-Франківської облдержадміністрації, передбачити у місцевому бюджеті на 2018 рік кошти для співфінансування інвестиційних проектів у місті Калуші, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, у розмірі не менше 10 відсотків від загальної вартості об’єктів, а саме: «Капітальний ремонт вулиці Костельна в м.Калуші Івано-Франківської області» -90,050 тис.грн., «Капітальний ремонт вул. Окружна в м. Калуші» - 4184,152 тис. грн. та «Реконструкція теплової мережі по вул. Січинського в   м. Калуш» - 47,338 тис.грн.
2.Рішення Калуської міської ради від 28.09.2017 р. №1069  «Про співфінансування інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2018 році» вважати таким, що втратило чинність.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду та постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.
                   Міський  голова                                              Ігор Матвійчук

Додаток до Програми  1
Перелік
заходів, обсяги та джерела фінансування Програми фінансової підтримки комунальних підприємств для утримання та експлуатації житлового фонду міста Калуша на 2017 рік
Назва замовника Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради
№з/п Найменування заходу Виконавець Термін виконання Орієнтовані обсяги фінансування, тис.грн. Очікувані результати
роки всього в т.ч. за джерелами фінансування
міський бюджет обласний бюджет інші джерела
1. Виділення коштів на фінансову підтримку комунальних підприємств  для своєчасної виплати заробітної плати: Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради             Безперебійне надання  населенню міста Калуша послуги із утримання будинків, споруд та прибудинкових територій КП «ЖЕО №1», КП «ЖЕО №4»
КП «ЖЕО №1»   2017 2017 960,0 960,0 - -  
КП «ЖЕО №4»   2017 2017 1390,0 1390,0 - -  
2. Виділення коштів на фінансову підтримку комунального підприємства КП «ЖЕО №4» для здійснення оплати поточних видатків (природного газу)   2017 2017 150,0 150,0     Безперебійне надання  населенню міста Калуша послуги із утримання будинків, споруд та прибудинкових територій КП «ЖЕО №1», КП «ЖЕО №4»
  Всього:       2500,0 2500,0      
 
Керівник програми                        _Р.Б.Вайда_                 _____________
                                                              (П.І.Б)                                      (підпис)
 
Замовник програми                       Ю.І.Рекунов                 _____________
                                                              (П.І.Б)                                      (підпис)