ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Мельник

Дата:

26.07.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 33
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельної ділянки громадянину Голубчаку П.М.


Про надання дозволу на розроблення                (_________  сесія  сьомого
проекту землеустрою щодо відведення                  демократичного  скликання)
та надання в оренду земельної ділянки
громадянину Голубчаку  П. М.
 
 
 
            Розглянувши заяву громадянина Голубчака Петра Михайловича про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
 
 ВИРІШИЛА:
 
           1. Дати дозвіл громадянину Голубчаку Петру Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельної ділянки, яка знаходиться на вулиці Б. Хмельницького, 84, для обслуговування виробничої будівлі (швейний цех), площею 0,4570 га.
           2. Зобов’язати громадянина Голубчака Петра Михайловича подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельної ділянки.
          3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
                   Міський голова                                            Ігор Матвійчук