ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Володимир Мельник

Дата:

27.12.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 47
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ОСББ «ПРОСПЕКТ 78»


47. РІШЕННЯ
 
  
Про надання дозволу на розроблення  
проекту землеустрою щодо відведення 
земельної ділянки в постійне користування
ОСББ «ПРОСПЕКТ 78»
 
 
 
                Розглянувши заяву ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПРОСПЕКТ 78» про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 42, 116, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
 
 ВИРІШИЛА:
 
           1. Дати дозвіл ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПРОСПЕКТ 78»  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, на пр. Л. Українки, 78, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку, орієнтовною площею 0,0590 га.
           2. Зобов’язати ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПРОСПЕКТ 78»  подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.
          3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
          4. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
                  
Міський голова                                                                            Ігор Матвійчук