ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Мельник

Дата:

26.07.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 35
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельної ділянки громадянину Передерку Б.М.


Про надання дозволу на розроблення                (_________  сесія  сьомого
проекту землеустрою щодо відведення                  демократичного  скликання)
та надання в оренду земельної ділянки
громадянину Передерку Б. М.
 
 
            Розглянувши заяву громадянина Передерка Богдана Миколайовича про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
 
 ВИРІШИЛА:
 
           1. Дати дозвіл громадянину Передерку Богдану Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельної ділянки, яка знаходиться на вулиці Вітовського, 52а, для обслуговування майстерні по виготовленню надгробних пам’ятників, орієнтовною площею 0,1860 га.
           2. Зобов’язати громадянина Передерка Богдана Миколайовича подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельної ділянки.
          3. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Тетяну Максимець.
 
 
 
                   Міський голова                                            Ігор Матвійчук