ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Володимир Мельник

Дата:

24.01.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 43
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  та  надання в постійне користування земельної ділянки ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ М.  КАЛУША В ОСОБІ КП «ЕКОСЕРВІС»

43. РІШЕННЯ
 
 
Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення  та  надання 
в постійне користування земельної ділянки                           
ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ
М.  КАЛУША В ОСОБІ КП «ЕКОСЕРВІС»

 
              Розглянувши заяву КП «ЕКОСЕРВІС» щодо надання в постійне користування земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст.  12, 92, 122, 123, 125, 126 Земельного Кодексу України, беручи до уваги висновки міського відділу в справах архітектури та містобудівного кадастру, ГУ Держгеокадастру у Миколаївській області, ГУ Держгеокадастру у Харківській області, враховуючи рекомендацію постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
 
ВИРІШИЛА:    
               1. Затвердити ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ М. КАЛУША В ОСОБІ КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЕКОСЕРВІС» проект землеустрою щодо відведення та надання в постійне користування земельної ділянки на вул. Б.Хмельницького, 82, для обслуговування виробничої бази.
               2. Надати в постійне користування ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ МІСТА КАЛУША В ОСОБІ КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЕКОСЕРВІС» земельну ділянку площею 1,3700 га (кадастровий номер 2610400000:__:___:____), , яка знаходиться на вул. Б.Хмельницького, 82, для обслуговування виробничої бази (код КВЦПЗ: 03.12. Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування).
               3.Зобов’язати КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЕКОСЕРВІС» виготовити документ, що посвідчує право постійного користування земельною ділянкою та подати на державну реєстрацію.
            4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
            5. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
Міський голова                                                              Ігор Матвійчук