ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Микола Барченко

Дата:

24.07.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 14
Про нову редакцію Статуту КП “ Калушавтодор ”


14.    РІШЕННЯ
 
 
Про нову редакцію Статуту
КП “ Калушавтодор ”
 
В зв’язку із внесенням змін у розмір статутного капіталу комунального підприємства «Калушавтодор» Калуської міської ради Iвано- Франкiвської областi,  керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань  законності, депутатської діяльності  та антикорупційної політики, постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити нову редакцію Статуту комунального підприємства “Калушавтодор ” Калуської міської ради Iвано- Франкiвської областi (додається)
 
  1. Директору КП «Калушавтодор» (Микола Барченко) провести державну реєстрацію Статуту згідно з чинним законодавством.
 
  1. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 23.02.2016 № 152.
 
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Руслану Вайду.
 
               Міський голова                                                            Ігор Матвійчук
 
 
 
ПОРІВНЯЛЬНА ТАБЛИЦЯ
 
Стара редакція Нова редакція
п. 4.8. Для здійснення фінансово-господарської діяльності підприємство наділяється Власником статутним капіталом в розмірі 6 750 000 грн. п. 4.8. Для здійснення фінансово-господарської діяльності підприємство наділяється Власником статутним капіталом в розмірі 10 938 536,88 грн.