ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Володимир Мельник

Дата:

24.07.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 31
Про припинення терміну дії  договору оренди землі з підприємцем Жуклінським Р. М.

31.  РІШЕННЯ

 
 
Про припинення терміну дії  договору оренди землі 
з підприємцем Жуклінським Р. М.                                    
 
   
          У зв’язку із необхідністю виготовлення проектів землеустрою щодо відведення прибудинкових територій для обслуговування багатоквартирних житлових будинків, керуючись Конституцією України, Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Законом України «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку», ст. 42 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», ст. 12 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою розроблення проектів землеустрою щодо відведення прибудинкових територій, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
 
ВИРІШИЛА :
 
 
             1. Припинити термін дії договору оренди землі № 041029600032 від 03.03.2010року укладений між Калуською міською радою та підприємцем Жуклінським Романом Мироновичем на земельні ділянку площею 0,0010 га, яка знаходиться на вул. Б.Хмельницького, 19/39, для влаштування сходів в магазин, у зв’язку із закінченням терміну на який його було укладено:
2. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
           3.Рекомендувати власнику нежитлового приміщення в багатоквартирному житловому будинку розробити та подати на затвердження міській раді проект визначення земельної частки прибудинкової території з урахуванням сходів до приміщення.
            4. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
 Міський голова                                                                                   Ігор Матвійчук