ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVI

Скликання:

VII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ

від  27.09.2018    №  1841
                                                                                                                      м.Калуш
Про затвердження технічної документації із землеустрою    щодо встановлення  (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у власність гр. Плаксі Я.Й., Плаксі Р.Я.
 
  (сорок  шоста  сесія сьомого демократичного скликання)
 
            Розглянувши заяву громадян Плакси Ярослава Йосиповича, Плакси Романа Ярославовича та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 40, 81, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада             
ВИРІШИЛА:
 
            1. Затвердити громадянам Плаксі Ярославу Йосиповичу, Плаксі Роману Ярославовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки).
            2. Передати громадянам Плаксі Ярославу Йосиповичу, Плаксі Роману Ярославовичу у власність безоплатно земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:17:005:0037) на вул. Грушевського, 106 площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки) (код цільового призначення: 02.01; категорія земель: землі житлової та громадської забудови).
            3. Землевласникам забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянках iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
            4. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук