ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

30.08.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 45
Про   затвердження  проекту землеустрою                             щодо відведення та надання земельної ділянки                  в оренду для обслуговування гаражного боксу гр. Гур’єву М.Л.


45.  РІШЕННЯ
від   __________    №  ______                                                                                                   м.Калуш        
 
Про   затвердження  проекту землеустрою                            
щодо відведення та надання земельної ділянки                 
в оренду для обслуговування
гаражного боксу гр. Гур’єву М.Л.
 
            Розглянувши заяву громадянина Гур’єва Миколи Леонідовича та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування гаражного боксу, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. 12, 40, 41, 93, 123, 124 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада             
 
ВИРІШИЛА:
 
1.    Затвердити громадянину Гур’єву Миколі Леонідовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Г.Мартинця, бокс А, масив № 1 площею 0,0880 га для обслуговування гаражного боксу.
 
            2. Надати громадянину Гур’єву Миколі Леонідовичу в оренду терміном на 5 (п’ять) років земельну ділянку (кадастровий номер: 2610400000:15:001:0050) на вулиці Г.Мартинця, бокс А, масив № 1 площею 0,0880 га для обслуговування гаражного боксу (код цільового призначення: 02.05; категорія земель: землі житлової та громадської забудови).
3. Землевласникам забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянках iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
           
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
Міський голова                                                            Ігор Матвійчук