ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.01.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5
Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності цілісного майнового комплексу ДП ‟Калуська теплоелектроцентраль-нова”


5. РІШЕННЯ

Про надання згоди на безоплатне
прийняття до комунальної власності
цілісного майнового комплексу
ДП ‟Калуська теплоелектроцентраль-нова”
 
 
 
Відповідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», протоколу засідання Кабінету Міністрів України №2 від 16 січня 2019р.  міська рада

 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Дати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Калуша цілісного майнового комплексу Державного підприємства ‟Калуська теплоелектроцентраль-нова” (м. Калуш, вул. Промислова, 1).
 
2. Доручити виконавчому комітету міської ради здійснити організаційно-правові заходи згідно з п. 1 цього рішення в установленому законодавством порядку. 
3. Установити, що після прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Калуша цілісного майнового комплексу Державного підприємства ‟Калуська теплоелектроцентраль-нова” Калуська міська рада зобов’язується використовувати його за цільовим призначенням і не відчужувати у приватну власність.     
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову Ігоря Матвійчука. 
 
 
 
Міський голова                                                                  Ігор Матвійчук