ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 72

72.  РІШЕННЯ
 
 
Про надання дозволу на проведення
експертної грошової оцінки земельної    ділянки                                                         
несільськогосподарського призначення
РГ ЦЕРКВАПЕРЕОБРАЖЕННЯ
ЄВАНГЕЛЬСЬКИХ ХРИСТИЯН-БАПТИСТІВ
М. КАЛУШ” ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
         Розглянувши заяву РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ “ЦЕРКВА “ПЕРЕОБРАЖЕННЯ” ЄВАНГЕЛЬСЬКИХ ХРИСТИЯН-БАПТИСТІВ М. КАЛУШ” ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 10648125 від 30.07.2015 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності земельної ділянки, номер запису про інше речове право: 2629968 від 12.09.2013 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
            1. Дати дозвіл РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ “ЦЕРКВА “ПЕРЕОБРАЖЕННЯ” ЄВАНГЕЛЬСЬКИХ ХРИСТИЯН-БАПТИСТІВ М. КАЛУШ” ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0313 га, (кадастровий номер 2610400000:09:004:0011), яка знаходиться  на вулиці Руська, 2 для обслуговування котельні.
            2. Доручити міському голові укласти договір на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення за рахунок авансового платежу сплаченого РЕЛІГІЙНОЮ ГРОМАДОЮ “ЦЕРКВА “ПЕРЕОБРАЖЕННЯ” ЄВАНГЕЛЬСЬКИХ ХРИСТИЯН-БАПТИСТІВ М. КАЛУШ” ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 

 Міський голова                                                                       Ігор Матвійчук