ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

27.09.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 15
Про розроблення проекту детального планування території для реконструкції оздоровчого комплексу під індивідуальнийжитловийбудинок та зміни цільового призначення земельних ділянок загальною площею 0,0480 га на вул.Сівецька, 78 в м.Калуші.


15. Р І Ш Е Н Н Я

Про розроблення проекту детального
планування території для реконструкції
оздоровчого комплексу під
індивідуальнийжитловийбудинок та
зміни цільового призначення земельних
ділянок загальною площею 0,0480 га на
вул.Сівецька, 78 в м.Калуші.
 
 
Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Земельним кодексом України,статтями 8, 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, розглянувши заяву громадянина Гнибіди Мирослава Григоровича мешканцям.Калуша, майдан Шептицького, 12/4про надання дозволу на розроблення проекту детальногопланування території для реконструкції оздоровчого комплексу під індивідуальний житловий будинокта зміни цільового призначення земельних ділянок загальною площею 0,0480 га на вул.Сівецька,78 в м.Калуші,міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл на розроблення містобудівної документації (проекту детального планування території для реконструкції оздоровчого комплексу під індивідуальний житловий будинок тазміни цільового призначення земельних ділянок загальною площею 0,0480 га на вул.Сівецькій, 78 в м.Калуші).
2. Визначити замовником розроблення містобудівної документації виконавчий комітет Калуської міської ради.
3. Зобов'язати відділ у справах архітектури та містобудівного кадастру:
3.1. Оприлюднити в засобах масової інформації дане  рішення;
3.2. Подати на розгляд міської ради детальний план території для затвердження.
         4. ГромадянинуГнибіді Мирославу Григоровичуздійснити фінансування робіт з розроблення містобудівної документації за рахунок власних коштів.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду.
 
Міський голова                              Ігор Матвійчук