ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2

2. РІШЕННЯ

Про зміни до Програми розвитку місцевого самоврядування в м.Калуші на 2019 рік

 

              Розглянувши лист управління культури Калуської міської ради,  ст.26 Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада
 
ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Програми розвитку місцевого самоврядування в м. Калуші на 2019 рік, затвердженої рішенням міської ради від 20.12.2018 №1990 а саме :

 

  • Пункт 7.5 «Премії міського голови та міської ради, одноразові грошові допомоги, грошові винагороди (в тому чисті, відповідно до положення про нагородження та відзнаки)» викласти в новій редакції.

  • по тексту Програми цифру «490 000» замінити на «510 000».

          -    у паспорті програми замінити загальну суму програми з «7658,6» на «7678,6».
          2. Координацію роботи з реалізації Програми розвитку місцевого самоврядування в м. Калуші на 2019 рік покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради та керуючого справами виконкому згідно з розподілом функціональних обов’язків.
 
          3. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Ма’ряну-Божену Постоловську
 
 
 
Міський голова                                                    Ігор Матвійчук