ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Олександр Челядин

Статус:

Новий проект

Дата:

26.06.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 16
Про заборону передачі прав щодо цілісного майнового комплексу ДП «КАЛУСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ - НОВА»


16.   РІШЕННЯ
 
Про заборону передачі прав
щодо цілісного майнового комплексу
ДП«КАЛУСЬКА
ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ - НОВА»
 
Керуючись  ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.1 ст.7, ст.7-1 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», рішенням Калуської міської ради від 31.01.2019 №2077 «Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності цілісного майнового комплексу ДП «КАЛУСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ - НОВА», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Встановити заборону на вчинення правомочностей (правочинів) щодо відчуження чи передачі третім особам будь-яких прав щодо володіння чи користування(оренда, безоплатне користування, концесія, позичка, управління та ін.) переданого у власність територіальної громади м.Калуша цілісного майнового комплексу ДП «Калуська теплоелектроцентраль-нова» за адресою Івано-Франківська область, м.Калуш, вул. Промислова, 1.
 
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                  Ігор Матвійчук