ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Володимир Мельник

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.10.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 37
Про внесення змін в рішення міської ради від 26.09.2019  № 2586 ПП «МЕВА»


37.  РІШЕННЯ
 
Про внесення змін в рішення                                   
міської ради від 26.09.2019  № 2586                      
ПП «МЕВА»
 
 
         Розглянувши заяву ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МЕВА» про внесення змін в рішення міської ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, 128 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
          1. Внести зміни в п. 1 рішення міської ради від 26.09.2019 № 2586 «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення ПП «МЕВА» затвердивши графік надходження платежів  за викуп земельної ділянки, що додається.
           2. Зобов’язати ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «МЕВА» виготовити в двомісячний термін договір купівлі-продажу земельної ділянки відповідно до норм законодавства України.
          3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
Міський голова                                                                     Ігор Матвійчук