ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

28.06.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 15
Про списання заборгованості з орендної плати та пені

15. РІШЕННЯ

 
Про списання заборгованості
з орендної плати та пені
 
       Керуючись ч.5 ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши клопотання «Калуської міськрайонної організації учасників АТО» та ГО «Правий сектор - Прикарпаття», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада 
     
     ВИРІШИЛА:
 
  1. Списати (скасувати) «Калуській міськрайонній організації учасників АТО»  заборгованість з орендної плати в розмір 768,53 грн. та пені в розмірі 133,92 грн. за використання приміщення площею 24,0 кв.м. за адресою: м. Калуш, вул. Грушевського, 93.
 
  1. Списати (скасувати) ГО «Правий сектор - Прикарпаття»  заборгованість з орендної плати в розмір 1 634,65 грн. та пені в розмірі 245,99 грн. за використання приміщення площею 25,5 кв.м. за адресою: м. Калуш, вул. Пушкіна, 9а.
 
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Руслану Вайду.
Міський голова                                                                                             Ігор  Матвійчук