ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Олександр Челядин

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

18.12.2019

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 35
Про спрямування коштів від орендної плати за оренду комунального майна

Про спрямування коштів
від орендної плати за оренду
комунального майна
 
 
 
          Відповідно до ч. 2 ст. 19 Закону України “Про оренду державного та комунального майна”  ч. 5 ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши клопотання начальника управління комунальної власності Калуської міської ради Олександра Челядина, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада 
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 

1.Управлінню комунальної власності Калуської міської ради,  кошти отримані від орендної плати за оренду об’єктів комунальної власності (окрім комунального майна вказаного в п.2 цього рішення) спрямовувати в міський бюджет в повному обсязі (100 відсотків).

 

2.Управлінню комунальної власності Калуської міської ради кошти отримані від орендної плати за оренду майна комунального підприємства “Екоресурс” Калуської міської ради (спеціальний сміттєвоз ‟Медіум 18-20.5” номерний знак АТ9143СІ) спрямовувати комунальному підприємству ‟Екоресурс” Калуської міської ради в повному обсязі (100 відсотків).

 
 
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Руслану Вайду.
 
 
 
Міський голова                                                                                       Ігор Матвійчук