ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Роман Кузик

Статус:

Новий проект

Дата:

24.12.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25
Про відмову у внесенні змін до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Калуша».


25.   РІШЕННЯ
Про відмову у внесенні змін
до комплексної схеми розміщення
тимчасових споруд для провадження
підприємницької діяльності на
території м. Калуша».
 
Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про регулювання містобудівної діяльності»,наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244, рішенням міської ради від 18.06.2014 №2535 «Про розроблення комплексної схеми розміщення та архітип тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Калуша»(51 позачергова сесія 6 демократичного скликання), Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затверджений рішенням міської ради від 29.03.2012 №1069 «Про Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у м. Калуші» (двадцять третя  сесія  шостого  демократичного  скликання), беручи до уваги заяву приватного підприємця Лучко Ірини Володимирівни про внесення змін в комплексну схему розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності  на території м. Калуша доповнивши її групою тимчасових споруд з двох павільйонів(загальною площею 36.0 кв. м) замість об’єкту № 228, протокол засідання конкурсної комісії з проведення комерційного конкурсу на право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста для розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у м. Калуші24.05.2017 №1,   міська рада
 
 ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити у внесенні змін в  до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності  на території м. Калуша», затвердженої рішенням виконавчого комітету міської ради 31.03.2015 №78 щодо заміни об’єкта №228 на  пр. Лесі Українки, біля буд. № 76групою тимчасових споруд з двох павільйонів, враховуючи умови проведення конкурсу на право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста для розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у м. Калуші на об’єкт № 228.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  першого заступника міського голови Галину Романко.
 
 
Міський голова                                                              Ігор  Матвійчук