ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 36
Про відмову у затвердженні                                     технічних  документацій  із землеустрою              щодо встановлення (відновлення)  меж   земельних ділянок в натурі (на місцевості) ТОВ «КАРПАТСМОЛИ»


Про відмову у затвердженні                                      (_________  сесія  сьомого
технічних  документацій  із землеустрою             демократичного  скликання)
щодо встановлення (відновлення)  меж  
земельних ділянок в натурі (на місцевості)
ТОВ «КАРПАТСМОЛИ»
 
 
           Розглянувши заяви товариства з обмеженою відповідальністю «КАРПАТСМОЛИ» про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
 
ВИРІШИЛА:
 
             1. Відмовити товариству з обмеженою відповідальністю «КАРПАТСМОЛИ» у затвердженні технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) площею 0,2310 га, для обслуговування виробничої бази, на вулиці Промисловій в місті Калуші та площею 0,2004 га, для обслуговування виробничої бази, на вулиці Промисловій, 8 в місті Калуші, у зв’язку з відсутністю належних документів, що посвідчують право власності на нерухоме майно, розміщене на земельних ділянках.
            2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
 
                         Міський голова                             Ігор Матвійчук