ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Роман Боднарчук

Статус:

Новий проект

Дата:

28.04.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1
Про Програму проведення дезінфекційних  робіт  на території Калуської міської об’єднаної територіальної громади у 2020 році


РІШЕННЯ
 
від   _______ 2020р. № _____                                                                м.Калуш
 
 
 
Про Програму проведення
дезінфекційних  робіт  на території
Калуської міської об’єднаної
територіальної громади у 2020 році
 
______ сесія сьомого   демократичного скликання                           
Відповідно до ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», враховуючи протокол від 25.03.2020року № 5 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з метою запобігання протидії поширення коронавірусної інфекції Covid-19 та забезпечення стабільної епідеміологічної ситуації, висновки постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
В И Р І Ш И Л А :
 
           1. Затвердити Програму проведення дезінфекційних  робіт  на території Калуської міської об’єднаної територіальної громади у 2020 році.
 
2. Головним виконавцем Програми визначити управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради (Ігор Головатчук), співвиконавцем та розпорядником коштів Програми визначити управління житлово-комунального господарства міської ради (Юрій Рекунов).
 
3. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій міської ради (Ігор Головатчук) в кінці поточного року відзвітувати на сесії міської ради про хід виконання Програми.
 
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Галину Романко.
 
Міський голова                                                                              Ігор Матвійчук