ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 559

РІШЕННЯ
 

 
Про відновлення нарахування плати
за користування майном
комунальної власності
 
          Відповідно до ст. 762 Цивільного Кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи прийняття Кабінетом Міністрів постанови від 04.05.2020 року № 343 «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів від 11 березня 2020 p. № 211», рішення позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 08 травня 2020 року та рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Відновити нарахування плати за користування місцями для розташування рекламних конструкцій суб’єктів господарювання, з якими на підставі дозволів, виданих виконавчим комітетом Калуської міської ради, укладені договори про надання в тимчасове користування місць, що перебувають у комунальній власності, для розташування спеціальних конструкцій, з 01 червня 2020 року.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Руслану Вайду.
 
 
Міський голова                                                                                     Ігор Матвійчук