ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 57


57.    РІШЕННЯ
від   __________    №  ______                                                         м.Калуш
Про   надання дозволу на укладення                                
договору суборенди земельної ділянки                   
АВТОМОБІЛЬНІЙ ШКОЛІ
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ
ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ
СПІЛКИ АВТОМОБІЛІСТІВ

 
         Розглянувши заяви директора навчального закладу «ІВАНО - ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА АВТОМОБІЛЬНА ШКОЛА ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ВСЕУКРАЇНСЬКА СПІЛКА АВТОМОБІЛІСТІВ» та ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АВТОШКОЛА» на укладення договору суборенди земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 79¹, 93 Земельного кодексу, ст. 8 Закону України «Про оренду землі» враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології міська рада
 
ВИРІШИЛА :
            1. Дати дозвіл до 19.07.2020 року АВТОМОБІЛЬНІЙ ШКОЛІ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПІЛКИ АВТОМОБІЛІСТІВ на укладення договору суборенди земельної ділянки, кадастровий номер 2610400000:36:003:0001 без зміни цільового призначення, яка знаходиться в місті Калуші на вул. Івано-Франківська, площею 0,2673 га з ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АВТОШКОЛА».
            2. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АВТОШКОЛА» укласти договір суборенди земельної ділянки та подати на державну реєстрацію.
           3. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
  Міський голова                                             Ігор Матвійчук