ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXXII

Скликання:

VII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    3

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

27.08.2020 3447

Про припинення договору оренди землі,
затвердження технічної документації
із землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості)в оренду для
ведення городництва гр. Лазар О.В.
м. Калуш
( вісімдесят друга сесія сьомого демократичного скликання )

Розглянувши заяву громадянки Лазар Ольги Василівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 36, 124, Земельного Кодексу України,враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань розвитку промисловості і підприємництва, власності та екології, міська pада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити договір оренди землі від 03.01.2020р. номер запису про інше речове право: 34995139, укладений між Калуською міською радою та громадянином Лазарем Мар’яном Сидоровичем в районі вулиці Яблунева, 13, площею 0,0711 га для ведення городництва, у зв’язку із смертю орендаря.
  2. Затвердити громадянці Лазар Ользі Василівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:28:004:0183) (код цільового призначення: 01.07; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення) в районі вул. Яблунева, 13 орієнтовною площею 0,0711 га для ведення городництва.
  3. Землекористувачу забезпечити постійний доступ до iснуючих на ділянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання землі в охоpоннiй зонi меpежi, не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
  4. Зобов’язати громадянку Лазар Ольгу Василівну в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.

5.Після реєстрації договору оренди земельної ділянки внести зміни в земельно-кадастрові документи.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова                       Ігор Матвійчук