УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

27.08.2020 3431

Про продаж земельної ділянки
несільськогосподарського призначення
суб’єкту господарської діяльності
громадянину Куцуку А.О.
м. Калуш
( вісімдесят друга сесія сьомого демократичного скликання )

Розглянувши заяву громадянина Куцука Андрія Омеляновича про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись  Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 101, 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги Висновок про експертну грошову оцінку земельної ділянки від 30.06.2020 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада  

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити громадянину Куцуку Андрію Омеляновичу наступну ціну продажу земельної ділянки (з розрахунку за 1кв. м. земельної ділянки – 370 грн. 00 коп.) в сумі 31 820 грн. 00 коп. (без урахування ПДВ).
  2. Продати у власність громадянину Куцуку Андрію Омеляновичу земельну ділянку площею 0,0086 га (кадастровий номер 2610400000:08:008:0008), на вул. В. Стуса, 2а, для обслуговування нежитлової будівлі (магазину) (код КВЦПЗ 03.07).
  3. Доручити міському голові укласти від імені міської ради договір купівлі-продажу земельної ділянки.
  4. Зобов’язати громадянина Куцука Андрія Омеляновича виготовити в двомісячний термін договір купівлі-продажу земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.
  5. Після переходу права власності на зазначену у рішенні земельну ділянку зберігається дія всіх сервітутів встановлених на неї.
  6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова                        Ігор Матвійчук