ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

21.12.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 93
Про припинення терміну дії договору оренди  землі,        затвердження  технічної  документації                             із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) підприємцю Джугану В. Я.

РІШЕННЯ                      
від   ____.____.2016 р.  №  ______                                                          м.Калуш
Про припинення терміну дії договору оренди  землі,       
затвердження  технічної  документації                            
із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) 
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
підприємцю Джугану В. Я.                                 
 
           Розглянувши заяву підприємця Джугана Віталія Ярославовича про надання в оренду земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
 
ВИРІШИЛА:
             1. Припинити термін дії договору оренди землі від 30.11.2010 року №041029600238 укладений між Калуською міською радою та підприємцем Джуганом Віталієм Ярославовичем.
             2. Затвердити підприємцю Джугану Віталію Ярославовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва продтоварного магазину, на бульварі Незалежності, 6в.
            3. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років підприємцю Джугану  Віталію Ярославовичу земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:10:005:0021) площею 0,0082 га, на бульварі Незалежності, 6в, для влаштування автобусної зупинки з приміщеннями комерційного призначення (код КВЦПЗ: 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови).
            4. Зобов’язати підприємця Джугана Віталія Ярославовича в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
            5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття даного рішення.
          6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
           7. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
                              Міський голова                             Ігор Матвійчук