ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

22.12.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 95
Про передачу медичної субвенції


РІШЕННЯ
від                       №                                                                                                м.Калуш        
 
Про передачу медичної субвенції
   
 

Відповідно до статей 89, 93 Бюджетного кодексу України, постанови КМУ «Про затвердження формули розподілу обсягу медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» від 19 серпня 2015 р. № 618 , керуючись ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська  рада  в и р і ш и л а:
           
  1. Прийняти з районного бюджету Калуського району до міського  бюджету медичну субвенцію на 2017 рік в розмірі 13 908 494 грн. для здійснення видатків по спільному комунальному закладу «Центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад» на заробітну плату, харчування, медикаменти для надання невідкладної допомоги.
  2. Прийняти з бюджету Верхнянської ОТГ до міського  бюджету медичну субвенцію на 2017 рік в розмірі 3 077 664 грн. для здійснення видатків по спільному комунальному закладу «Центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад» на заробітну плату, харчування, медикаменти для надання невідкладної допомоги.
  3.  Доручити міському голові підписати договори про передачу Калуською районною радою  та радою Верхнянської ОТГ Калуській міській раді коштів на здійснення у 2017 році частини видатків на охорону здоров’я.
 
4.    Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталію Табачук.
 
 
Міський голова                                                              Ігор Матвійчук