ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 865

Про розгляд звернень громадян 

щодо надання дозволів на розроблення 

документацій із землеустрою

Розглянувши заяви громадян, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, 22, 35, 36, 40, 81, 116, 118, 121, 122 Земельного Кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада

ВИРІШИЛА :

  1. Дати дозвіл на складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність для будiвництва та обслуговування житлових будинкiв i господаpських будiвель (пpисадибних дiлянок) громадянам пільгових категорій, згiдно з додатком 1.
  2. Дати дозвіл на складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність безоплатно для гаражного будівництва громадянам, згідно з додатком 2.
  3. Дати дозвіл на складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для гаражного будiвництва громадянам, згiдно з додатком 4.
  4. Дати дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власнiсть безоплатно для гаражного будiвництва громадянам, згiдно з додатком 4.
  5. Дати дозвіл на складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власнiсть безоплатно для ведення садiвництва членам садiвницьких товаpиств, згiдно з додатком 5.
  6. Дати дозвіл на складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власнiсть безоплатно для ведення особистого селянського господарства, згiдно з додатком 6.
  7. Дати дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власнiсть безоплатно для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гpомадянам, згiдно з додатком 7.
  8. Землевласникам і землекористувачам забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянках iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотримуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.

9. Громадянам, вказаним в додатках 1 – 7 до даного рішення, виготовити документації із землеустрою та подати їх у встановленому порядку на затвердження.

10. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Мiський голова Андрій Найда