ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Ігор Свистун

Статус:

Новий проект

Дата:

22.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 47
Про надання дозволу на захоронення твердих побутових відходів на розширеній ділянці існуючого Полігону твердих побутових відходів в урочищі Височанка-Залісся м.Калуша


Про надання дозволу на захоронення
твердих побутових відходів
на розширеній ділянці існуючого
Полігону твердих побутових відходів
в урочищі Височанка-Залісся м.Калуша
 
        Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», відповідно до  ст. 87 Цивільного кодексу України, ст..56- 58, ст..ст. 62-72,78 Господарського кодексу України, у зв»язку  із завершеними роботами по введенню в експлуатацію «Будівництво споруд для збору та складування побутових, сільськогосподарських, промислових відходів для м.Калуш. Розширення існуючого полігону» та  із розробкою проектної документації об»єкту «Рекультивація відпрацьованої черги існуючого полігону твердих побутових відходів в урочищі Височанка м. Калуш Івано-Франківської області,  з метою створення  сприятливих умов з вивезення та захоронення твердих побутових відходів, недопущення виникнення  надзвичайної екологічної ситуації, виконавчий комітет Калуської міської ради , беручи до уваги службову записку від  14 грудня 2020 року  № 762 директора комунального підприємства «Екосервіс» Ігоря Свистуна,  міська рада
 ВИРІШИЛА:
 
  1. Відмінити  Рішення  Калуської міської ради №2394 від 27.06.2019 року «Про продовження терміну експлуатації І черги Полігону ТПВ м. Калуша».
  2. Дозволити КП «Екосервіс» (Свистун І.Л.)  здійснювати захоронення твердих побутових відходів в чеках на розширеній ділянці  існуючого Полігону ТПВ урочищі Височанка-Залісся  м. Калуш,  в частині захоронення.
  3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  Богдана Білецького.
 
 
Міський голова                                                                  Андрій  Найда