ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 53


53.  РІШЕННЯ
від   __________    №  ______                                                                          м.Калуш       
 
 
Про  затвердження технічної документації                       
із землеустрою щодо встановлення (відновлення)             
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
в оренду для ведення городництва
гр. Борачок Н.Б.
           
            Розглянувши заяву громадянки Борачок Наталії Богданівни про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 36, 124, Земельного Кодексу України,враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань розвитку промисловості і підприємництва, власності та екології, міська pада
 
ВИРІШИЛА:
 
            1. Припинити термін дії договору оренди землі (за взаємною згодою) від 31.10.2011р. №261040004000073, укладений між Калуською міською радою та громадянкою  Зварич Марією Михайлівною в районі вулиці Братів Дяченків, 2, площею 0,1137 га для ведення городництва.
            2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва громадянці Борачок Наталії Богданівні
            3. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянці Борачок Наталії Богданівні земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:15:006:0044) в районі вулиці Братів Дяченків, 2 площею 0,1137 га для ведення городництва (код цільового призначення: 01.07; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення).
4. Землекористувачу забезпечити постійний доступ до iснуючих на ділянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання землі в охоpоннiй зонi меpежi, не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
            5. Зобов’язати громадянку Борачок Наталію Богданівну в місячний термін укласти  договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
            6. Після реєстрації  договору оренди земельної ділянки внести зміни в земельно-кадастрові документи.
            7. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
     Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук