ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1142

 

 
Про внесення змін в рішення в Калуської міської ради від 23.12.2020 №151 «Про спрямування коштів від орендної плати за оренду комунального майна»
 

 
   Відповідно до Закону України “Про оренду державного та комунального майна” Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши клопотання начальника управління комунальної власності Калуської міської ради Олександра Челядина, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада 
 
ВИРІШИЛА:
 
     1, Доповнити рішення Калуської міської ради від 23.12.2020 №151 «Про спрямування коштів від орендної плати за оренду комунального майна» пунктом 4 такого змісту:

« 4. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради кошти отримані від орендної плати за оренду майна, що розміщене в селах Калуської міської територіальної громади спрямовувати до бюджету Калуської міської територіальної громади в повному обсязі (100 відсотків), крім об’єктів закладів охорони здоров’я».

 

2. Пункт 4 рішення Калуської міської ради від 23.12.2020 №151 «Про спрямування коштів від орендної плати за оренду комунального майна» вважати пунктом 5.

 
 

Міський голова                                                                       Андрій Найда