ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

21.02.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 15
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки для надання в оренду громадянину Щавінському Р. М.

15.    РІШЕННЯ
 
від ____.____. 2017 р.  №_______                                                            м.Калуш
 
Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою  щодо відведення                             
земельної ділянки для надання в оренду
громадянину Щавінському Р. М.
 
 
 
            Розглянувши заяву громадянина Щавінського Романа Михайловича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
 
 ВИРІШИЛА:
 
           1. Дати дозвіл громадянину Щавінському Роману Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в оренду, орієнтовною площею 0,0223 га, яка знаходиться на вулиці Каракая, 28, для обслуговування нежитлових приміщень. 
           2. Зобов’язати громадянина Щавінського Романа Михайловича подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельної ділянки.
           3. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
         Міський голова                                            Ігор Матвійчук