ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1242


  
 
Про прийняття в комунальну
власність мережі водопроводу
 
 
 
Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розгулявши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Ч.А.С.» від 17.03.2021 №14, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Дати згоду на безкоштовне прийняття в комунальну власність мережі водопроводу, яка з’єднює вул. Романенка з вул. Львівська (протяжність  водопроводу 306 м , діаметр 160 мм) від товариства з обмеженою відповідальністю «Ч.А.С.».
2. Доручити управлінню комунальної власності Калуської міської ради прийняти у комунальну власність нерухоме майно вказане в п. 1 цього рішення та підписати Акти приймання-передачі.
3. Управлінню комунальної власності в місячний термін прийняти нерухоме майно вказане в п. 1 цього рішення у комунальну власність Калуської міської територіальної громади та передати його КП ‟Водотеплосервіс” для збільшення статутного капіталу.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького.
 
Міський голова                                                                  Андрій Найда