ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1697


Про надання дозволу на розроблення                    (_________  сесія  восьмого
проекту землеустрою щодо відведення               демократичного  скликання)
земельної ділянки у постійне користування                 
КП «РИТУАЛЬНА СЛУЖБА»
КАЛУСЬКА МІСЬКОЇ РАДИ
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
              Розглянувши заяву КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РИТУАЛЬНА СЛУЖБА» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст.  12, 92, 123, 134 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:    
              1. Надати дозвіл КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «РИТУАЛЬНА СЛУЖБА» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування орієнтовною площею 1,3141 га,  яка знаходиться в районі вулиці Височанка, м. Калуш для розширення існуючого кладовища.
            2. Зобов’язати КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «РИТУАЛЬНА СЛУЖБА» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування.
           3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
            4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                             Андрій Найда