ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

10.12.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2080
Про  затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва гр.Фіцаку І.В.

  
Про  затвердження проєкту землеустрою  
щодо відведення земельної ділянки    
для ведення садівництва
гр.Фіцаку І.В.
 
 
    Розглянувши заяву громадянина Фіцака Івана Володимировича, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, 35, 116, 118, 121, 122 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада
ВИРІШИЛА :
1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 2622881601:01:009:0359) та пеpедати у власнiсть безоплатно земельну дiлянку площею 0,1200 га в с.Голинь,  Калуського району для ведення садівництва (код цільового призначення: 01.05; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення) громадянину Фіцаку Івану Володимировичу.
2. Землевласнику забезпечити постійний доступ  до  iснуючих на дiлянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотримуватись пpавил викоpистання землі в  охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
  3. Громадянину Фіцаку Івану Володимировичу зареєструвати право власності земельною ділянкою у відповідності до чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Мiський голова                                                                               Андрій НАЙДА