ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

26.04.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 39
Про  деякі питання щодо надання  земельних ділянок для ведення городництва в місті Калуші.

                              39. РІШЕННЯ                      
Про  деякі питання щодо надання  земельних
ділянок для ведення городництва в місті Калуші.
            Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 40, 81, 116, 121 Земельного Кодексу України, мiська рада      ВИРІШИЛА:
  1. До затвердження нового генерального плану міста Калуша  утриматись від виділення земельних ділянок для ведення городництва у центральній частині міста Калуша.
  2. Встановити, що до затвердження нового генерального плану м.Калуша дозвіл на виготовлення документації із землеустрою на земельні ділянки для ведення городництва (крім земельних ділянок передбачених п.1) надається виключно за наявності підтверджуючих документів, а саме: план - схеми земельної ділянки, розробленої ОБТІ попередньо.  
 
   3. При переоформленні документів на право користування земельними ділянками які були видані до прийняття даного рішення у договорах оренди передбачити пункт згідно з яким у разі затвердження відповідної містобудівної документації щодо забудови земельної ділянки яка надана в оренду для ведення городництва такий договір розривається в односторонньому порядку.
    Міський голова                                                              Ігор Матвійчук