ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 451

 
 
 

Про надання дозволу на виготовлення          
технічної  документації із землеустрою    
щодо інвентаризації земельної ділянки
ТОВ «ВУДГОФФ»
 
 

             Розглянувши заяву ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВУДГОФФ» про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 79-1, 83, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 35, 57 Закону України «Про землеустрій», постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019р. № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:
           1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВУДГОФФ» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 0,6946 га, яка знаходиться на вул. Лесі Українки, 36, село Студінка, Калуського району, Івано-Франківської області, для обслуговування виробничих будівель і споруд.
            2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
            3.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський  голова                                                                            Андрій НАЙДА