ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник В.А.

Статус:

Новий проект

Дата:

15.11.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 672
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки ТОВ «АКУМЕН»

 
Про надання дозволу на виготовлення                 
технічної документації із землеустрою
щодо поділу земельної ділянки
ТОВ «АКУМЕН»
 
 
             Розглянувши заяву ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АКУМЕН» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 79-1, 123, 134 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об'єктів», беручи до уваги інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження обєктів нерухомого майна (номер запису про право власності/довірчої власності: 18925061 від 01.02.2017 року) враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:                                                                                                                                                                                                                                                          
              1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АКУМЕН» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки земельної ділянки комунальної власності площею 3,0151 га, кадастровий номер: 2610400000:30:011:0029 в районі вул. Височанка без зміни цільового призначення на земельні ділянки:
              1.1. площею 1,3550 га;
              1.2. площею 0,8301 га;
              1.3. площею 0,8300 га.
              2. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АКУМЕН» подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.
              3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
             4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
 
Міський голова                                                                        Андрій НАЙДА