ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Ірина Люклян

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

20.01.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 59
Про передачу матеріальних цінностей


Про передачу матеріальних цінностей
 
Відповідно до законів «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про правовий режим воєнного стану», указу Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» зі змінами, в зв’язку з введенням воєнного стану на території України, беручи до уваги звернення управління освіти Калуської міської ради № 01-16/06 від 3 січня 2023 року, та подання директора Кропивницької гімназії № 01-17/187 від 29.12.2022 р., враховуючи рекомендацію постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
  1. Дати дозвіл Кропивницькій гімназії Калуської міської ради (Микола Шевчук) на безоплатну передачу матеріальних цінностей згідно з додатком  для потреб військової частини А7166 (в особі ТВО командира частини Сергія Бенька), що виконує бойові завдання, пов’язані із захистом територіальної цілісності та незалежності України.
  2. Суб’єкту вказаному в пункті 1 цього рішення в місячний термін після прийняття рішення внести відповідні зміни в облікові документи.
  3. Контроль за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Надію Гуш.     
 
 
 
 
Міський голова                                                       Андрій НАЙДА