ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

  
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
30.03.2023     №   2029
 Про відмову у затвердженні технічної                   
документації із землеустрою щодо                           
встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Бедрій С.П.
м.Калуш
(сорок друга  сесія  восьмого демократичного скликання)
 
 
 
             Розглянувши заяву громадянки Бедрій Світлани Петрівни  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства та документацію із землеустрою, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.55 Закону України «Про землеустрій»,  та ст.ст. 12, 791, 81, 116, 118, 121, 122, Перехідними положеннями Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Відмовити громадянці Бедрій Світлані Петрівні  у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність площею 0,1379 га (кадастровий номер 2622881201:01:001:0489) в с. Вістова Калуського району для ведення особистого селянського господарства на підставі підпункту 5 пункту 27 Перехідних положень Земельного кодексу України у зв’язку з тим, що під час дії воєнного стану безоплатна передача земель комунальної власності у приватну власність забороняється.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 

Мiський голова                                                                    Андрій НАЙДА