ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

26.07.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 9
Про затвердження проекту детального планування території в районі вулиці Глібова в м. Калуші


9.   Р І Ш Е Н Н Я
Про затвердження проекту
детального планування території
в районі вулиці Глібова
в м. Калуші
 
Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Земельним кодексом України,статтями 8, 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, беручи до уваги рішення міської ради від 31.08.2016 року № 468 «Про розроблення проекту детального плану території в районі вулиці Глібова в м. Калуші, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити проект детального планування території в районі вулиці Глібова у м. Калуші, розроблений приватним підприємцем «ФОП Русин В.Б.» на замовлення виконавчого комітету Калуської міської ради.
 
2. Відділу у справах архітектури та містобудівного кадастру міської ради забезпечити оприлюднення проекту детального планування території на офіційному сайті міської ради згідно з вимогами чинного законодавства.
 
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Галину Романко.
 
 
 
Міський голова                         Ігор Матвійчук