ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Людмила Семеняк

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

14.04.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 302
Про затвердження детального плану території для реконструкції очисних споруд в с. Боднарів (за межами населеного пункту) Калуської міської територіальної громади Івано-Франківської області.

Про затвердження детального плану території
для реконструкції очисних споруд
в с. Боднарів (за межами населеного
пункту) Калуської міської територіальної громади
Івано-Франківської області

 

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, статтями 8, 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 1.09.2021р. №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, розглянувши клопотання управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради про затвердження детального плану території для реконструкції очисних споруд в с. Боднарів Боднарівського старостинського округу Калуської міської територіальної громади Івано-Франківської області, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити детальний план території площею 0,45 га (кадастровий номер 2622880100:02:001:0470) для реконструкції очисних споруд в с. Боднарів (за межами населеного пункту) Калуської міської територіальної громади Івано-Франківської області.
  2. Управлінню архітектури та містобудування Калуської міської ради забезпечити оприлюднення детального плану території на офіційному сайті міської ради згідно з вимогами чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова                                           Андрій НАЙДА

ДОДАТКИ

1 Ситуаційка Боднарів очисні.pdf Переглянути