ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 394

 
 
 
Про надання дозволу на демонтаж та
списання шляхом ліквідації основних засобів,
які належать до комунальної власності
 
            Керуючись ст.30  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням міської ради від 03.07.2012 №1292 «Про Положення про порядок списання майна, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста Калуша» ( 30 сесія 6 демократичного скликання), рішенням міської ради від 30.10.2013 №2222 «Про внесення змін у рішення Калуської міської ради від 03.07.2012 року №1292  «Про Положення про порядок списання майна, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста Калуша» ( 46 сесія 6 демократичного скликання), розглянувши звернення директора Калуського ліцею №4 Лідії Когут, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Дати дозвіл Калуському ліцею №4 Калуської міської ради (Лідія Когут) на демонтаж та списання основних засобів, які належать до комунальної власності, а саме: надвірний туалет площею 27,1 кв. м.
 
       2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Надію Гуш.
 
 
 
 
Міський голова                                                                    Андрій НАЙДА