ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Федоришин

Дата:

26.07.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2
Про надання одноразових грошових допомог мобілізованим у зв’язку з проведенням АТО, добровільним учасникам антитерористичної операції в східних регіонах України або членам їх сімей

1.  Р І Ш Е Н Н Я

 
від ____________ № _________ м. Калуш
 
 
Про надання одноразових
грошових допомог мобілізованим
у зв’язку з проведенням АТО,
добровільним учасникам
антитерористичної операції
в східних регіонах України
або членам їх сімей
 
         Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядком надання одноразових грошових допомог мобілізованим  або добровільним учасникам антитерористичної операції в східних регіонах України або членам їх сімей, затвердженим рішенням міської ради від 15.10.2015 року № 3329, беручи до уваги рекомендації постійної  комісії з питань гуманітарної роботи, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Виділити одноразові грошові допомоги мобілізованим у зв’язку з проведенням АТО, добровільним учасникам антитерористичної операції в східних регіонах України або членам їх сімей згідно з додатком.
          2. Фінансовому управлінню міської ради (Леся Поташник) кошти в сумі 5 000 грн. 00 коп. (п’ять тисяч грн. 00 коп.) перерахувати на рахунок управління соціального захисту населення міської ради (Любов Федоришин), в тому числі 5 000 грн 00 коп. ( п’ять  тисяч грн. 00 коп.) для виплати допомог.
           3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Руслану Вайду.
 
 
 
Міський голова                                                                          Ігор Матвійчук