ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXIII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

28.03.2024 3050

Про затвердження технічної документаціїі з землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільсько-господарського виробництва гропайнич М.В.
м.Калуш
(шістдесят третя сесія восьмого демократичного скликання)

Розглянувши заяву (вх.№2254820 від 04.03.2024 року) громадянки Гопайнич Марії Василівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та документацію із землеустрою, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст.12, 22, 81, 116, 118, 121, 122, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити громадянці Гопайнич Марії Василівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1900 га за межами населеного пункту с.Кропивник, урочище «Станція Кропивник», Калуського району для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  2. Пеpедати громадянці Гопайнич Марії Василівні безоплатно у власнiсть земельну ділянку площею 0,1900 га (кадастровий номер 2622884000:02:001:0781) за межами населеного пункту с. Кропивник,урочище «Станція Кропивник», Калуський район (код цільового призначення: 01.01; категорія земель: землі сільськогосподарського призначення) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

3. Громадянці Гопайнич Марії Василівні забезпечити постійний доступ до iснуючих на ділянках інженерних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотримуватись правил викоpистання земель в охоронній зоні меpеж i не чинити перешкод при будiвництвi нових.

4. Громадянці Гопайнич Марії Василівні зареєструвати право власності на земельну ділянку у відповідності до чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Мiський голова                               Андрій НАЙДА