ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

ДЕМБИЧ Іван Іванович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

20.03.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 263
Про передачу міжбюджетного трансферту з бюджету Калуської міської територіальної громади у вигляді субвенції з місцевого бюджету державному бюджету

Відповідно до ст. 85,93 та п.225 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист _______________________________ (найменування державної установи), враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики Калуської міської ради, міська рада
в и р і ш и л а:
 
1. Передати з місцевого бюджету державному бюджету міжбюджетний трансферт за кодом бюджетної програми 9800 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» по __________ фонду в сумі _________________ гривень (прописом), з них:
- на виконання програми «Цільова програма підтримки підрозділів Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України на 2024 рік»  в сумі ______ гривень (прописом) на (деталізувати) зміцнення матеріально-технічної бази ____________ (найменування державної установи).
2. Уповноважити міського голову Калуської міської ради (Андрій Найда) на укладання договору про передачу видатків, у вигляді субвенції з місцевого бюджету до державного бюджету, на реалізацію заходів визначених у пункті 1.
3. Головному розпоряднику коштів - Управлінню з питань надзвичайних ситуацій перерахувати кошти на виконання заходів програми.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків і постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики (А. Попельницька).
 
Міський голова                                                          Андрій НАЙДА