ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник Володимир Андрійович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

17.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 379
Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах частини території Калуської територіальної громади, Калуського району, Івано-Франківської області (село Середній Бабин)


          Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах частини території Калуської територіальної громади, Калуського району, Івано-Франківської області (село Середній Бабин), виготовлену ТОВ «МВ-ЗАХІД», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Податковим кодексом України, ст. 15, 18, 23 Закону України «Про оцінку земель», постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2021 № 1147 «Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
         1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах частини території Калуської територіальної громади, Калуського району, Івано-Франківської області (село Середній Бабин), виготовлену ТОВ «МВ-ЗАХІД».
         2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики; з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                           Андрій НАЙДА