ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXVI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.05.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3247
Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється ТОВ «ТОРГОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА «СТИЛЬ»  


УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
30.05.2024     №   3247
 Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється
ТОВ «ТОРГОВО-ВИРОБНИЧА
ФІРМА «СТИЛЬ»
м.Калуш
(шістдесят шоста  сесія восьмого демократичного скликання)
 
 
         Розглянувши заяву ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТОРГОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА «СТИЛЬ» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється (від 13.05.2024 № 2301913) та проект землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 20, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
       1. Затвердити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТОРГОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА «СТИЛЬ»  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07) у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код КВЦПЗ 02.01), яка розташована на вул. Височанка, в м. Калуші, Івано-Франківської області.
      2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,1597 га, кадастровий номер: 2610400000:26:006:0142, яка розташована на вул. Височанка, в м. Калуші, Івано-Франківської області із земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07) у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код КВЦПЗ 02.01) ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТОРГОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА «СТИЛЬ».
      3. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав.
      4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                          Андрій НАЙДА