ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Люклян Ірина Олексіївна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

28.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 435
Про погодження текстів гарантійних листів

 
Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та беручи до уваги службову записку начальника управління освіти  Калуської міської ради від 27.05.2024 №01-16/227, враховуючи рекомендації постійної комісії  міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада
ВИРІШИЛА:
  1. Погодити тексти гарантійних листів щодо забезпечення проєктів «Капітальний ремонт (модернізація) харчоблоку Калуського ліцею №10 в м.Калуш, Івано-Франківської області» та  «Капітальний ремонт (модернізація) харчоблоку Калуського ліцею №6 в м.Калуш, Івано-Франківської області» на умовах співфінансування (додаються).
  2. Уповноважити міського голову Андрія Найду на підписання гарантійних листів.
 
          Міський голова                                                 Андрій НАЙДА
ПОГОДЖЕНО
                                                                     рішення міської ради
                                                                     ___________№_____
Секретар міської ради
            ______Віктор ГІЛЬТАЙЧУК
                                                                             
 
 
 
Міністерство освіти і науки України
 
 
 
 
Гарантійний лист
 
        Відповідно до «ПОРЯДОКУ ТА УМОВ надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання обладнання, створення та модернізацію (проведення реконструкції та капітального ремонту) їдалень (харчоблоків) закладів загальної середньої освіти» затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2022 р. №120 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 травня 2024 р. № 575), Калуська міська рада гарантує дотримання умов щодо забезпечення реалізації проєкту «Капітальний ремонт (модернізація) харчоблоку Калуського ліцею №6 в м.Калуш, Івано-Франківської області» на умовах співфінансування з місцевого бюджету у сумі 1 400 000 гривень при умові виконання дохідної частини бюджету та надходження коштів.
 
 
 
Міський голова                                                        Андрій НАЙДА                                            
 
 
 ПОГОДЖЕНО
                                                                     рішення міської ради
                                                                     ___________№_____
Секретар міської ради
            ______Віктор ГІЛЬТАЙЧУК
                                                                             
 
 
 
Міністерство освіти і науки України
 
 
 
 
Гарантійний лист
 
        Відповідно до «ПОРЯДОКУ ТА УМОВ надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання обладнання, створення та модернізацію (проведення реконструкції та капітального ремонту) їдалень (харчоблоків) закладів загальної середньої освіти» затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2022 р. №120 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 травня 2024 р. № 575), Калуська міська рада гарантує дотримання умов щодо забезпечення реалізації проєкту «Капітальний ремонт (модернізація) харчоблоку Калуського ліцею №10 в м.Калуш, Івано-Франківської області» на умовах співфінансування з місцевого бюджету у сумі 1 500 000 гривень при умові виконання дохідної частини бюджету та надходження коштів.
 
 
 
Міський голова                                                        Андрій НАЙДА