ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник Володимир Андрійович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

07.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 445
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби гр.Мазуру В.В.  

  
       Розглянувши заяву громадянина Мазура Віталія Володимировича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (від 05.06.2024 № 2414206), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 34, 123, 134 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
         1. Дати дозвіл громадянину Мазуру Віталію Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 23,0000 га, яка розташована в с.Кропивник  Калуського району Івано-Франківської області, для сінокосіння і випасання худоби.
         2. Громадянину Мазуру Віталію Володимировичу подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
         3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА